Beschrijving

Houd je hoofd vast met Headsnatchers, een stom hectisch lokaal en online multiplayer gezelschapsspel voor maximaal 4 spelers waarin je de hoofden van je vrienden grist om als overwinnaar uit de strijd te komen. Want laten we eerlijk zijn, je doet er alles aan om te winnen.

Lokale en Online Multiplayers, maar super weird
Daag je vrienden uit voor krankzinnige gevechten, waarbij het doel is om hoofden van schouders te plukken en ze te gebruiken om die felbegeerde overwinning te behalen! Headsnatchers heeft 25 belachelijke kaarten met unieke, maar onwaarschijnlijke wapens en functies, met hun eigen stappen en regels om te volgen. Nou, het zijn meer richtlijnen. Niemand houdt van regels. Dompel de hoofden van je vrienden door hoepels zoals LeBron, schop de gobbler van je opa door een portaal naar de hel als Doomguy en spoel de hersenmand van je zus door het toilet als de sukkel die je vijf uur nadat je die XL-pizza in je gezicht hebt geduwd, naar buiten hebt geduwd. Noem maar op, Headsnatchers heeft het. Waarschijnlijk.

Off with their heads!
Omdat kinderen tegenwoordig blijkbaar allemaal om zelfexpressie en unieke identificatiemiddelen gaan, voelden we dat we niet achter konden blijven. Met meer dan 100 unieke hoofden om uit te kiezen, is er een hoofd voor iedereen. Hebben we al gezegd dat er verwijzingen naar popcultuur zijn? Er is een hoofd dat lijkt op die ene boze jongen uit die anime waar je van hield, en een uit een kinderprogramma met een bepaalde wiskundig uitgedaagde graaf. Als je die niet leuk vindt, maak dan je eigen hoofd met de Headitor! Je kunt tot 20 hoofden besparen, dus doe je best om die schooldweebs te recreëren die je voor het laatst voor de sportschool kozen.

Een single-player modus diealleen voor jou is gemaakt
Soms heb je gewoon wat tijd voor mezelf nodig – we snappen het helemaal. Verscheur het in de Zombie Castle-modus voor één speler! Deze singleplayer-functie omvat drie verschillende moeilijkheidsgraden. ‘Maar, mijn gasten, elke game heeft tegenwoordig meerdere moeilijkheden’, horen we je denken. Zombie Castle is anders in de eenvoudige, normale en harde modi. Verschillende niveaus, alles anders, dezelfde zombies. We noemen het nu: je kunt ze niet allemaal verslaan. Waarschijnlijk.